Grufaloa - Donaldson, Julia; Scheffler, Axel; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madrid : Bruño, 2016)
Grufaloak letagin izugarriak ditu, atzapar zorrotzak eta sendoak, eta garatxo pozoitsu bat sudurraren puntan. Horregatik, basoko animalia guztiek ihes egiten dute ikusten dutenean!
5 urtetik aurrera (urdina)
The Gruffalo
Keywords: Munstroak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Azkartasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura