Zuhaitz bat - Mattioli, Rodrigo; Hualde, Jone; Rey, Fernando (Berriozar : Denonartean, 2020)
Alinak zuhaitz bat landatzea erabaki zuen, eta dena aldatzen hasi zen. Batzuetan erabaki txiki bat nahikoa izaten da inguruan dugun guztia eraldatzeko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Un árbol
Keywords: Album ilustratuak; Zuhaitzak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura