Pintto eta hip hopa - Le Huche, Magali; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2019)
Irakurtzeko istorio bat eta 16 doinu entzungai! Pinttoren istorio hau irakurri bitartean, ikonoaren gainean zapaldu eta hip hop doinuak entzuteko aukera ematen du, guztira 16 doinu. Bronxeko espaloien gainean, Pinttok breakdance dantzariak aurkituko ditu akrobazia izugarria egiten! Haiekin batera, hip hoparen unibertsoa ezagutuko du: rapa, scratcha, aho-perkusioak eta grafitiak... Hori martxa, hori!
3 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Paco et le hip hop
Keywords: Instrumentuak (Musika) -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Hotsa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura