Joanes eta kanpaiak - Zubizarreta, Patxi; Mitxelena, Jokin; Landarlan Ingurumen Elkartea ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Maren eta Aiert Balerdiko tontorrera joan dira Joanes artzainarekin. Kasik igerian sentituko dira han. Kasik hegan. Arritzagako meatzari desagertuaren berri izango dute bertan. Glaziarrena eta pintore itsuarena. Eta Kirikurena....
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Adiskidetasuna; Jakin-mina; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak