Bitartean etxetik ikasten : Hitz berriekin sortutako silabak eta testu instruktiboa : hitzak solasean : euskara [6-8 urte] : 2020ko maiatzak 22 - Abio Zapirain, Miren Igone; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 kateak Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da. Euskara ikasgaiako klaseak. Ahozkotasuna lehenestuko da. Hitz jolasak, aho korapiloak, ikerketa proposamenak, errezetak, komikiak sortu, ipuinak sortu, bitxikeriak... Idatzizko adierazpena landu, probokatu. Atal honetan: "Hitz berriekin sortutako silabak eta testu instruktiboa".
Material hau EITBko webgunetik ekarri da
Keywords: Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura