Kobane Calling : berbak, marratxoak eta momorroak : Rebibbiatik Turkiaren eta Siriaren arteko mugara - Zerocalcare; Izagirre, Koldo; Colina, Sustrai ([Donostia] : Farmazia Beltza ; Orereta : Ereiten Kultur Zerbitzuak, 2020)
Gertatuak hunkitu egiten nau, ama laztana dirudi. Hau gerra da, kakazaharra, nondik ateratzen du hildako horiek guztiak zaintzeko? Eta nolako indarra ote dauka emakume honek gizateria horren hilkintza guztia bere gain hartzeko?
Jatorrizko izenburua: Kobane Calling oggi
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura