Bitartean etxetik ikasten : Hari pultsatuzkoak II : ttan-ttakun: musika [8-10 urte] : 2020ko maiatzak 21 - Larrauri López, Ander; Monge, Xabi; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 kateak Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da. Musika ikasgaiko klaseak. Musika adierazpena, dantzak, perkusio jolasak, erritmoak.... Atal honetan: "Hari pultsatuzkoak II".
Material hau EITBko webgunetik ekarri da
Keywords: Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak