Bitartean etxetik ikasten : Munduko jolasak : munduaren birak: gizarte zientziak [6-8 urte] : 2020ko maiatzak 20 - Tubilla Artetxe, Karmele; Gil Izagirre, Ane; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 kateak Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da. Gizarte Zientzietako klaseak. Atal honetan: "Munduko jolasak".
Material hau EITBko webgunetik ekarri da
Keywords: Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak