Bitartean etxetik ikasten : Euskal Herriko musika tresnak II : ttan-ttakun: musika [8-10 urte] : 2020ko maiatzak 14 - Monge, Xabi; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 kateak Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da. Musika ikasgaiko klaseak. Musika adierazpena, dantzak, perkusio jolasak, erritmoak....Atal honetan: Euskal Herriko tresnak II.
Material hau EITBko webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak