Bitartean etxetik ikasten : Liburu bat : irakurketarekin goxatzen [6-8 urte] : 2020ko maiatzak 14 - Gil Izagirre, Ane; Zubizarreta, Amaia; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 kateak Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da. Egunero ordu laurden bat eskainiko diogu irakurketaren ulermenari. Irakurritako ipuina: "Liburu bat".
Material hau EITBko webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Irakurketa sustatzea; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Haur eta Gazteentzako Literatura