Euskaltzaindia : mende baten atarian - Euskal Irrati Telebista; Baleuko ([S.l.] : Baleuko, 2009)
Euskaltzaindiaren sorreraren 90. urteurrenaren harira, euskal akademiaren izaerari eta lanari gainbegiratua ematen dion dokumentala.
Keywords: Baliabide digitalak; Euskaltzaindia -- Historia; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak