Euskararen jatorria : enigma europar bat - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Izagirre, Koldo; Garces, Juanfe; Erguin, Josu; Egues, Maider; San Martin, Oier; Gozalo, Elena; Lakarra, Joseba Andoni; Gorrotxategi, Joakin; Euskal Irrati Telebista; Digital ([S.l.] : Digital : EITB, 2011)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako dokumentalak euskaldunon iruditeria edo imaginarioan txertatutako galdera askori erantzun nahi die.
Keywords: Baliabide digitalak; Euskara -- Jatorria; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak