Imanolen ausentzia - Euskal Irrati Telebista; Pausoka ([S.l.] : Pausoka : EITB, 2015)
Familia-kide, lagun eta musikarien testigantzak oinarri hartuta, Imanol Larzabal musikariaren bizitza eta ibilbidea errepasatzen dituen dokumentala.
Keywords: Imanol -- (1947-2004); Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak; Biografiak