Bitartean etxetik ikasten : Mate artistak II : hari-mataza - matematika [8-10 urte] : 2020ko maiatzak 5 - Zubizarreta, Amaia; Larrinaga Ortiz de Luna, Ane; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 kateak Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da. Matematika ikasgaiko klaseak. Atal honetan: Mate artistak II (Geometria: laukizuzenak, zirkuluak...)
6-8 urte
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak