Bitartean etxetik ikasten : Mate Jaia I (Orduak) : hari-mataza - matematika [6-8 urte] : 2020ko apirilak 30 - Zubizarreta, Amaia; Larrinaga Ortiz de Luna, Ane; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 kateak Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da. Matematika ikasgaiko klaseak. Atal honetan: Mate Jaia I (Orduak).
6-8 urte
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak