Bitartean etxetik ikasten : Animal body parts and Rainforest : english corner: ingelesa [8-10 urte] : 2020ko maiatzak 4 - Iturriza Gomara, Elena; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 katea Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da.Ingelesa ikasgaiko klaseak. Atal honetan: "Animal body parts and Rainforest".
8-10 urte
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak