Bitartean etxetik ikasten : Underwater animals and paper helicopter : english corner: ingelesa [8-10 urte] : 2020ko apirilak 24 - Iturriza Gomara, Elena; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 katea Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da. Ingelesa ikasgaiko klaseak. Atal honetan: Underwater animals and paper helicopter.
8-10 urte
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak