Bitartean etxetik ikasten : Gruffalo and body parts : english corner: ingelesa [6-8 urte] : 2020ko maiatzak 4 - Iturriza Gomara, Elena; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 katea Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da. Ingelesa ikasgaiko klaseak. Atal honetan: "Gruffalo and body parts".
6-8 urte
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak