Bitartean etxetik ikasten : Animal sound and the story of the little mole : english corner: ingelesa [6-8 urte] : 2020ko apirilak 24 - Iturriza Gomara, Elena; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 katea Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da. Ingelesa ikasgaiko klaseak. Atal honetan: "Animal sound and the story of the little mole".
6-8 urte
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak