Bitartean etxetik ikasten : Nori, noren : hitzak solasean: euskara [8-10 urte] : 2020ko maiatzak 4 - Abio Zapirain, Miren Igone; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 kateak Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da. Euskara ikasgaiako klaseak. Ahozkotasuna lehenestuko da. Hitz jolasak, aho korapiloak, ikerketa proposamenak, errezetak, komikiak sortu, ipuinak sortu, bitxikeriak... Idatzizko adierazpena landu, probokatu. Atal honetan: nori, noren.
Material hau EITBko webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak