Bitartean etxetik ikasten : Sinonimoak eta antonimoak II, s eta z hizkiak, euskara eta euskalkiak II : hitzak solasean: euskara [6-8 urte] : 2020ko apirilak 27 - Abio Zapirain, Miren Igone; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 kateak Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da. Euskara ikasgaiako klaseak. Ahozkotasuna lehenestuko da. Hitz jolasak, aho korapiloak, ikerketa proposamenak, errezetak, komikiak sortu, ipuinak sortu, bitxikeriak... Idatzizko adierazpena landu, probokatu. Atal honetan: sinonimoak eta antonimoak II, s eta z hizkiak, euskara eta euskalkiak II.
Material hau EITBko webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Haur eta Gazteentzako Literatura