Jantzigintza - Aguirre Sorondo, Antxon (1946-2014); Aguirre, Juan; Elejaga, Txomin; Uriarte, Santi; Euskal Irrati Telebista; Videofusion ([S.l.] : Videofusión : EITB, 2007)
Pixkana-pixkana galduz joan diren ogibideak azaltzen zaizkigu. Ogibide hauek, gaur egun oso ohikoak ez izan arren, duela denbora gutxira arte gure ekonomiaren zati garrantzitsua osatzen zuten. Atal honetan jantzigintzarekin zerikusia duten hainbat lanbide ikusiko ditugu.
Keywords: Baliabide digitalak; Lanbideak -- Euskal Herria; Jantzigintza; Ehungintza; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak