Bitartean etxetik ikasten : Bost sagu bihurri musika jotzen : irakurketarekin goxatzen [6-8 urte] : 2020ko maiatzak 8 - Larrauri López, Ander; Gil Izagirre, Ane; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 kateak Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da.Egunero ordu laurden bat eskainiko diogu irakurketaren ulermenari. Testu ezberdinak izango dira landuko direnak. Saiatuko gara egunean jorratzen den arloarekin zerikusia izatea. Ipuina: "Bost sagu bihurri musika jotzen" (Chisato Tashiro)
Material hau EITBko webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Irakurketa sustatzea; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Haur eta Gazteentzako Literatura