Ogro operazioa - San Sebastian, Koldo; Elortegi, Jabi; Agirre, Anaitze; Barinaga, Eduardo; Bilbao, Asier; Bengoa, Oiane; Auzmendi, Joxe Felipe; Uriarte, Santi; Euskal Irrati Telebista; Baleuko ([S.l.] : Baleuko : EITB, 2006)
1968. eta 1982. urteen artean Euskal Herrian bizi zen egoera politikoari buruzko dokumetal-sorta. Trantsizioarekin hasi zen demokraziarako bidea, 40 urteko diktadura ankerraren ondoren.
Elkarrizketak gaztelaniaz ; azpitituluak euskaraz
Jatorrizko izenburua: Operación Ogro
Keywords: Baliabide digitalak; Euskadi -- Historia -- 1975-1982 (Trantsizioa); Dokumentalak; Erreferentzia-materialak