Pumori, mendiaren alaba - Baleuko; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Baleuko : EITB, 2019)
Himalaiako Pumori (7.161 m) mendian 2001eko urrian hildako bost mendizale gazte euskaldunen (bi azpeitiar eta hiru nafar) istorio gogorra dakar dokumentalak. Suku Maya ezbeharra gertatu aurretik ezagututako neska nepaldarraren istorio hunkigarria ere ezagutuko dugu.
Protagonistak, Suku Maya, Alex Txikon
Keywords: Baliabide digitalak; Mendizaletasuna -- Euskal Herria; Pumori (Mendia); Gorbeia (Mendia); Aizkorri (Mendia); Dokumentalak; Erreferentzia-materialak