Carmelo Cedrun - Maeztu, David; Arriortua, Eukeni; Guenetxea, Jone; Garcia Larragan, Pedro; Etxeberria, Maite; Euskal Irrati Telebista; Bideografik Ekoizpenak ([S.l.] : Bideografik Ekoizpenak : EITB, 2016)
Iragana, oraina eta etorkizunari buruzko hausnarketak egingo dituzte protagonista ezezagunek. Atal honetan Athletic Club de Bilbao futbol taldeko atezaina eta hainbat futbol taldeko entrenatzaile ohiaren bizitzako pasarteak jasoko dira. Carmelo 1930ean jaio zen Zornotako Oromiño auzoan.
Keywords: Cedrun, Carmelo -- (1930-); Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak; Biografiak