Zer gertatzen da alkoholarekin? (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, informazioari buruzkoa.Erabaki egokiak ez dira soilik hartzen lortutako informazioaren arabera, baina, edozelan ere, informazioa osagai garrantzitsua da. Erabaki egokiagoak hartzen dira egiazko informazioa edukiz gero, eta ez hainbeste gezur eta zurrumurruei kasu egiten badiegu.Pertsona batek alkohola hartzea erabakitzen duenean, jakin beharko luke zer eta zenbat edan duen, zein ondorio izan dezakeen kontsumo horrek, eta noiz ez den komenigarria alkohola edatea.
DBH, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak