Tuterako San Adrian Markesaren jauregia - Euskal Irrati Telebista; Eusko Ikaskuntza ([S.l.] : Eusko Ikaskuntza : EITB, 2017)
Estilo errenazentistako Tuterako San Adrian Markesaren jauregiaren gaineko bideo laburra.
Keywords: San Adrian Markesaren Jauregia (Tutera) -- Historia; Euskal artea -- Historia; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak