Donostiako Kursaal jauregia - Euskal Irrati Telebista; Eusko Ikaskuntza ([S.l.] : Eusko Ikaskuntza : EITB, 2017)
Donostiako arkitektura garaikideko Kursaal jauregiaren gaineko bideo laburra.
Keywords: Kursaal jauregia (Donostia); Euskal artea -- Historia; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak