Lekeitioko Santa Maria parrokia - Euskal Irrati Telebista; Eusko Ikaskuntza ([S.l.] : Eusko Ikaskuntza : EITB, 2017)
Lekeitiko estilo barrokoko Santa Maria parrokiaren gaineko bideo laburra.
Keywords: Santa Maria parrokia (Lekeitio); Euskal artea -- Historia; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak