Mungiako Zumetxagako San Migel baseliza - Euskal Irrati Telebista; Eusko Ikaskuntza ([S.l.] : Eusko Ikaskuntza : EITB, 2017)
Mungiako Zumetxagako San Migel baselizaren gaineko bideo laburra, estilo erromanikokoa.
Keywords: Zumetxagako San Migel baseliza (Mungia); Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak