Gasteizko Eskoriatza Eskibel jauregia - Euskal Irrati Telebista; Eusko Ikaskuntza ([S.l.] : Eusko Ikaskuntza : EITB, 2017)
Estilo errenazentistako Eskoriatza Eskibel jauregiaren gaineko bideo laburra.
Keywords: Euskal artea -- Historia; Eskoriatza Eskibel jauregia (Gasteiz); Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak