Donostiako Udaletxe berria - Euskal Irrati Telebista; Eusko Ikaskuntza ([S.l.] : Eusko Ikaskuntza : EITB, 2017)
Donostiako udaletxe berriaren gaineko bideo laburra, arte eklektikoa.
Keywords: Udaletxe berria (Donostia); Euskal artea -- Historia; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak