Birusak, bakterioak eta gaixotasunak - Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2020)
Birusak, bakterioak eta gaixotasunak lagun izan ditugu beti historian. Eta muga batzuk gainditu dituztenean, erreakzionarazi digute. Gure arma: osasun publikoa. Historikoki, erlijioaren bidez arautu da, saneamendu-tekniken bidez lagundu da eta, azkenik, zientzia modernoari esker garatu da.
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: COVID-19a; Koronabirusa; Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Mikrobiologia; Medikuntza; Osasuna; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak