Donostiako Teniseko Plaza - Euskal Irrati Telebista; Eusko Ikaskuntza ([S.l.] : Eusko Ikaskuntza : EITB, 2018)
Arte garaikideko plazaren gaineko bideo laburra. Plaza Luis Peña Ganchegui arkitektoak egin zuen. Igeldo mendiaren magalean dago eta Kontxako badiaren mendebaldean.
Keywords: Teniseko Plaza (Donostia); Euskal artea -- Historia; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak