Ekonomialariak izateko bidean - Elduayen, Maider; IRALE (Eibar) (Eibar : Irale, 2020)
Hasteko, etxeko ekonomiaren inguruan gazteek ezjakintasun handia dutela eta gai horren gaineko gutxieneko jakintza izatea ezinbestekoa dela azaltzen da. Ondoren, gaia lantzeko ariketak datoz, sekuentzia bat osatuz.
2019/09/05
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak