San Adriango errege bidea - Llorente, Eduardo; Bárcena, Roberto; Zabala, Aitor; Mugarra, Martin; Galdiz, Elena; Uriarte, Santi; Etxebarria, Maite; Intxausti, Jaione; Euskal Irrati Telebista; Zooming SL ([S.l.] : Gromaz : EITB, 2007)
Euskal Herrian barrena xarma berezia duten ibilbideak erakutsiko ditu txango saio honek. Atal honetan Aizkorriko mendizerrako San Adriango errege bide garrantzitsua azalduko digute, 700 urtez Frantziako kostaldea Arabarekin lotzen zuena. 23 km inguruko ibilbide honetan ondoko herriak zeharkatuko ditugu: Segura, Zegama, San Adriango tunela, Zalduondo eta Agurain.
Keywords: Baliabide digitalak; Txangoak -- Euskal Herria; San Adrian (Errege bidea); Dokumentalak; Erreferentzia-materialak