Lapurdiko itsaslabarra - Llorente, Eduardo; Yaniz, Santiago; Zabala, Aitor; Mugarra, Martin; Galdiz, Elena; Uriarte, Santi; Etxebarria, Maite; Intxausti, Jaione; Euskal Irrati Telebista; Zooming SL; Gromaz Ekoizpenak ([S.l.] : EITB, 2007)
Euskal Herrian barrena xarma berezia duten ibilbideak erakutsiko ditu txango saio honek. Atal honetan Lapurdiko itsaslabarra zeharkatuko dugu. Hendaian hasi eta Donibane Lohitzuneraino. Ibilbidean ondoko tokiak bisitatuko ditugu: Hendaia, Abaddiako jauregia, Loia badia, Zokoa, Ziburu eta Donibane Lohitzune.
Keywords: Baliabide digitalak; Txangoak -- Euskal Herria; Itsaslabarrak -- Lapurdi; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak