Web-aplikazioen programazioa zerbitzari-ingurunean : oinarriak - Herran Hernandez, Iker; IRALE (Eibar) (Eibar : Irale, 2020)
Lan honetan, zerbitzari-ingurunean web-aplikazioak garatzeko oinarrizko ezagutzak landuko dira, aplikazio baten garapena ardatz hartuta. Bi teknika landuko dira: bata, hainbat web-orritan PHP kodea HTML web-orrietan txertatzeko (MPA); bestea, API bat sortu eta orri bakarreko web-aplikazioa garatzeko (SPA). Amaitzeko, segurtasunari buruzko gomendio batzuk emango dira. Programazioari eta datu-baseei buruzko oinarrizko ezagutzak beharrezkoak dira lan hau jarraitu ahal izateko. Erabiliko den zerbitzari-inguruneko lengoaia PHP da. Hainbat programazio-adibideren PHP kodea dago eskuragai testuan: esteken bidez, ZIP karpeta batean bildutako adibidetegi osoa jaitsi daiteke.
2020/02/13
Goi mailako zikloa, 2. maila
'Hainbat programazio-adibideren PHP kodea dago eskuragai testuan: esteken bidez, ZIP karpeta batean bildutako adibidetegi osoa jaitsi daiteke.'
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak