Zubiaurre anaiak eta Arrue anaiak - Juaristi, Jon; Moreno Alba, Rafael; Icaza, Carmen; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Berango Internacional Films : EITB, 2007)
Euskal Herriko arte-mugimenduei eta euskal artista eta eskultore ezagunenei buruzko dokumental sorta. Atal hau Zubiaurre eta Arrue anaia pintore bizkaitarren gainekoa da.
Hizkuntza: Off-ahotsa euskaraz. Gaztelania euskaraz bikoiztua.
Keywords: Baliabide digitalak; Zubiaurre, Valentin -- (1879-1963) -- Biografiak; Zubiaurre, Ramon -- (1882-1969) -- Biografiak; Arrue, Alberto -- (1878-1944) -- Biografiak; Arrue, Jose -- (1885-1977) -- Biografiak; Pintura -- Euskal Herria; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak