Xalbador I - Lete, Xabier (1944-2010); Gimenez, Karlos; Arizkorreta, Alberto; Arbelaitz, Joxe Anjel; Mendizabal, Mikel; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : AEM : EITB, 2011)
90eko hamarkadan Xabier Letek egindako bertso antologia berreskuratu du Euskal Telebistak. Atal honetan Urepeleko Xalbador poeta eta bertsolariaren bertsoak kantatuko ditu.
Keywords: Baliabide digitalak; Xalbador -- (1920-1976) -- Antologiak; Bertsolaritza -- Antologiak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak