Xenpelar - Lete, Xabier (1944-2010); Gimenez, Karlos; Arizkorreta, Alberto; Arbelaitz, Joxe Anjel; Mendizabal, Mikel; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : AEM : EITB, 2011)
90eko hamarkadan Xabier Letek egindako bertso antologia berreskuratu du Euskal Telebistak. Atal honetan Errenteriako Xenpelar bertsolariaren bertsoak kantatuko ditu.
Keywords: Baliabide digitalak; Xenpelar -- (1835-1869) -- Antologiak; Bertsolaritza -- Antologiak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak