Ereduak II - Lete, Xabier (1944-2010); Gimenez, Karlos; Arizkorreta, Alberto; Arbelaitz, Joxe Anjel; Mendizabal, Mikel; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : AEM : EITB, 2011)
90eko hamarkadan Xabier Letek egindako bertso antologia berreskuratu du Euskal Telebistak. Atal honetan XIX. mendean eta XX, mende hasieran gehien erabil ziren gaiak (gerrako kronikak, foruak, ezkontzak...) jorratuko dira.
Keywords: Baliabide digitalak; Bertsolaritza -- Antologiak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak