Euskaldunak aurkikuntzen aroan - Vivanco, Karmelo; Barinaga, Eduardo; Elortegi, Jabi; Plaza, Jose Ramon; Unzueta, Maria; Uriarte, Santi; Elizondo, Manu; Euskal Irrati Telebista; Baleuko ([S.l.] : Baleuko : EITB, 2007)
Historian zehar euskaldunek itsasoarekin izan duten harremana laburbiltzen duen dokumental sorta. XV. eta XVI. mendeak garrantzitsuak izan ziren oso, aurkikuntza ugari egon baitziren eta euskaldunak asko nabarmendu
Keywords: Baliabide digitalak; Itsasketaren historia -- Euskal Herria; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak