Mare Vasconum : itsasertz harritsua - Lasuen, Fran; Sosa, Gustavo; Jimenez, Edorta; Gabilondo, Ignacio; Hermosilla, Ricardo; Taranco, Maite; Euskal Irrati Telebista; AZTI, Arrantza eta Elikaduraren Institutu Teknologikoa ([S.l.] : Defacto : EITB, 2006)
Kantauri itsasoko paisaia, fauna eta landareriari buruzko dokumental sorta. Itsasertz harritsua, otarrainak, krabarrokak, manta-arraia, krabarroka txikiak... Hondo harritsuetan maiz aurkitzen ditugun bi biztanle: itsas aingirak eta txangurruak.
Keywords: Baliabide digitalak; Itsasoko fauna -- Kantauri itsasoa; Itsasoko flora -- Kantauri itsasoa; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak