Perretxikoen mundua : Euskal Herriko baso eta zelaietako espezieak - Lotina, Roberto; Achucarro, Victoria; Ria, Joseba; Garai, Pedro; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : TRK-60, 2006)
J.A. Lotina adituak perretxikoei buruzko xehetasun guztiak aurkeztuko dizkigu erreportaje sail honetan. Euskal Herriko baso eta zelaietan aurkitu ditzakegun perretxiko espezieei buruzko atala.
Keywords: Perretxikoak -- Euskal Herria; Mikologia; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak