Perretxikoen mundua : perretxiko pozoitsuak - Lotina, Roberto; Achucarro, Victoria; Ria, Joseba; Garai, Pedro; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : TRK-60, 2006)
J.A. Lotina adituak perretxikoei buruzko xehetasun guztiak aurkeztuko dizkigu erreportaje sail honetan. Perretxiko pozoitsu ezagun eta arruntenei buruzko atal honetan, haien deskribapena, dituzten gai toxikoak, gure gorputzean eragiten dituzten sintomak eta haien ondorioei aurre egiteko modua azaltzen zaigu.
Keywords: Perretxikoak -- Euskal Herria; Mikologia; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak