Perretxikoen mundua : onddoen morfologia eta zatiak - Lotina, Roberto; Achucarro, Victoria; Ria, Joseba; Garai, Pedro; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : TRK-60, 2006)
J.A. Lotina adituak perretxikoei buruzko xehetasun guztiak aurkeztuko dizkigu erreportaje sail honetan. Perretxikoen eta onddoen morfologia eta zatiei buruzko azterketa. Onddo-mota desberdinak bereizteko oinarrizko ezaugarriak.
Keywords: Perretxikoak -- Euskal Herria; Mikologia; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak