Amerikanuak : euskal artzainak Ameriketan - Inchaustegui, Ion; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Kaioa, 2002)
Ameriketako lurralde zabaletan artzain jardun zuten euskaldunen aztarnen gaineko dokumentala.
Keywords: Baliabide digitalak; Euskaldunak -- Ameriketako Estatu Batuak; Euskal artzainak -- Ameriketako Estatu Batuak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak