Jokaldia itxita - San Sebastian, Koldo; San Sebastian, Ander; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Flying apple tv, 2009)
John Ascuagari buruzko dokumental biografikoa. John Estatu Batuetara joan zen artzain euskaldun baten semea da, eta Nevada estatuko Reno hirian kasino baten jabea izan zen.
Keywords: Ascuaga, John -- (1925-2021); Euskaldunak -- Ameriketako Estatu Batuak; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak; Biografiak